Privatlivspolitik

Hvordan beskytter vi dine data på SOSU.nu?

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige er:

Move On Career ApS
Kløvertoften 16
DK-7100 Vejle
Danmark

E-mail: [email protected]
CVR: 40297561

Indsamlingen af data i SOSU.nu sker inden for rammerne af den gældende lovgivning.


Dine jobagenter

Når du opretter en jobagent, accepterer du samtidigt, at Move On Career som dataansvarlig behandler dine oplysninger som mailadresse og valgte præferencer for at levere de relevante jobannoncer i din indbakke. Dine jobagenter fortsætter med at sende dig nye opslag indtil du selv vælger at deaktivere eller slette agenten.

Sådan redigerer eller sletter du dine jobagenter

Jobagenter kan redigeres og slettes via linket i de tilsendte jobagentbreve.


Generelt om personoplysninger

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Vi indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for de tjenester, som du vælger at benytte. Din jobagent indeholder som minimum almindelige personoplysninger (din e-mail) samt oplysninger omkring dine jobsøgningspræferencer: nøgleord, geografi og valgte arbejdsgivere.

Hvor gemmes dine oplysninger?

Når Move On Career ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger, gemmes oplysningerne i Move On Careers systemer, som udbydes af Move On Career ApS, Kløvertoften 16, DK-7100 Vejle, Danmark. Serverne styres og vedligeholdes af følgende datacentre på deres domicil: Global Connect, Danmark.

Vi benytter mailsystemet Sendinblue i forbindelse med afsendelse af vores redaktionelle nyhedsbreve. I det forbindelse opbevares din e-mail på Sendinblue-servere. Disse data benyttes udelukkende af Move On Career til de førnævnte afsendelser og er ikke tilgængelige for tredjeparter. Du kan læse Sendinblue privatlivspolitik her.

Videregivelse af oplysninger

Move On Career videregiver i visse tilfælde de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan blive videregivet til: Virksomheder som benytter vores tjenester, eller leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed (f.eks. leverandører af mailtjenester og teknisk support); eller hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, og i forbindelse med brug af vores produkter eller lignende services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger.

Indsigt i dine oplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Move On Career behandler om dig, kan du rette henvendelse til os på [email protected].

Efter persondataloven har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.


Statistik

Der indsamles anonymiserede data om din brug af Move On Career tjenester. Dette sker udelukkende til statistiske formål og for at forbedre vores service. Disse anonymiserede data kan ikke henføres til dig og videregives ikke til tredjepart.


Cookies

Når du besøger vores hjemmeside, kan vi og tredjeparter sætte cookies på dit terminaludstyr. Brug af cookies kan medføre behandling af dine personoplysninger. Læs mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik.


Ansvarsfraskrivelse

Vi forbeholder os ret til at fjerne dine oplysninger i tilfælde af misbrug eller brug til uvedkommende og/eller kriminelle formål.


Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du en række rettigheder. Kontakt os på [email protected]  for at gøre brug af dine rettigheder.

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.
  • Du har ret til at få rettet oplysninger om dig selv.
  • Du har ret til at få slettet oplysninger om dig. Er der lovkrav som forpligter os til at bevare oplysningerne i et vist tidsrum, kan sletning først ske efter udløb af denne periode.
  • Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset og til at modsætte dig behandlingen.
  • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger til en anden dataansvarlig.

Har du spørgsmål til dinne rettigheder samt adgang til disse eller til vores privatlivspolitik, kontakt os venligst på [email protected].

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Du kan til enhver tid tilgå og rette dine informationer ved at logge ind på en af vores karriereportaler med din brugerprofil og vælge de relevante menupunkter. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Move On Career via [email protected].


Datasikkerhed

Du kan have fuld tillid til, at vi beskytter dine personoplysninger. Vores mål er at tilbyde dig en tjeneste, der er sikker og uden risiko. Vi gør vores yderste for at bevare en høj grad af datasikkerhed.

Vi anvender forskellige metoder, såsom kryptering (SSL), firewalls, software til overvågning af systemaktivitet samt manuelle sikkerhedsprocedurer, der medvirker til at beskytte dine personlige oplysninger samt til at forhindre ikke-autoriseret adgang eller forkert brug af systemet af tredjepart.


Kontakt og hjælp

Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, vores tjenester eller din profil, eller har du klager, er du velkommen til at kontakte os. Skriv til [email protected] eller kontakt os på telefon 38 38 10 10.